Lô Q-10, Đường số 6, KCN Long Hậu mở rộng, Ấp 3, Xã Long Hậu, Huyện Cần Giuộc, Tỉnh Long An, Việt Nam

Title

Zet de kussens op elkaar, bovenop – Vibrator, sta op alle fours. Houd het speelgoed met één hand totdat de partner de vingersessie (of gewone seks, hoe eens overeenkomt). Als alles gaat, krijg je een dubbel orgasme voor de prijs van één.

2. Diepe duik

Zelfs in de gebruikelijke zendingsstapel kussens zal letterlijk alles veranderen. Zet ze onder de billen om de heupen op te tillen naar het niveau van de penis wanneer de partner op de knieën staat. Voor de nabijheid, gooi zijn benen op de nek, en met hand of seksspeelgoed stimuleren de clitoris.

3. Vuurtje

Laat hem op het bed zitten. Zet de HOD van kussens aan hem onder de rug, en een ander stel – https://farmaciadiprima.com/lanoxin-generico-digoxin/ onder de heupen en knieën. Ga erop zitten. We verzekeren de pose van “Rijden van het tegendeel” zal voor u openen van de nieuwe kant!

4. Kruiskruis

Deze optie ziet eruit alsof je begon met het bouwen van een fort van kussens en halverwege is gestopt. Laat hem op zijn zij vallen, onder hem een ​​paar kussens, en je liegt op je rug en gooide eroverheen. In deze prijs viagra houding is het handig om seks te hebben als hij een kleine penis heeft, en je kunt ook verschillende speelgoed gebruiken.

Leave a comment