Lô Q-10, Đường số 6, KCN Long Hậu mở rộng, Ấp 3, Xã Long Hậu, Huyện Cần Giuộc, Tỉnh Long An, Việt Nam

Title

Зокрема, це стосується платників єдиного податку третьої групи – з 1 липня 2015 року та другої групи – з 1 січня 2016 року. Представники громадськості висловились за доцільність відтермінування обов’язкового запровадження РРО та вжиття заходів щодо державної підтримки на придбання суб’єктами господарювання касової техніки, здешевлення вартості ружинська рда обслуговування. Громадська рада при Міністерстві фінансів України є консультативно-дорадчим органом, який утворюється при Міністерстві фінансів України з метою реалізації громадянами свого права на участь в управлінні державними справами та врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання наказів Міністерства.

громадська рада при дфс

– Я рада з того, що нам вдалося забезпечити конструктивний діалог з громадськістю і вдячна за допомогу в процесі становлення нової фіскальної політики, кадрового оновлення податкових органів. Переконана, спільно ми зможемо досягти позитивних результатів в плані ефективного реформування фіскальної служби та чинного податкового законодавства”. Як повідомляв Житомир.information, заяви від представникам інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах по формуванню нового склад при ГУ ДФС приймалися до 22 травня.

Виконавчий Комітет Сумської Міської Ради Оголошує Про Формування Нового Складу Громадської Ради

Таким чином повноваження Громадської ради закінчуються після завершення реформування ГУ ДФС у Сумській області. Заборонено передрук матеріалів з рубрики «БЛОГИ» без письмового дозволу редакції. Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.zero International license, якщо не зазначено інше.

Інтеграція: Трускавець – Приязний До Впо

Разом з цим, на сьогодні триває процес реорганізації Міндоходів, тому питання ліквідації діючої Громадської ради при Міндоходів та створення Громадської ради при ДФС є передчасним. Протокол №1 засідання громадської ради при ГУ ДФС 27 червня опублікували на сайті обласного управління фіскальної служби. Зокрема, як свідчать матеріали дослідження, fifty four % підприємств, представники яких взяли участь в опитуванні, поінформовані про існування громадської ради при територіальному органів ДФС в області, 52 % наших волинських суб’єктів знають про діяльність такої ради при ДФС. В обох випадках – це найвищі показники в Україні (друга у рейтингу Івано-Франківська область – 42 і 39 відсотків відповідно). «Таке рішення забезпечить конструктивний діалог громадськості з ДФС. Незалежно від перебігу процесу реорганізації, ми гарантуємо максимальне сприяння та увагу до питань, що підніматимуться громадськістю, платниками податків і потребуватимуть вирішення в межах нашої компетенції», – запевнила учасників засідання начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.