Lô Q-10, Đường số 6, KCN Long Hậu mở rộng, Ấp 3, Xã Long Hậu, Huyện Cần Giuộc, Tỉnh Long An, Việt Nam

Title

Вік членів молодіжної, дитячої спілки визначається її статутом у межах, встановлених законом. 11. Порядок прийняття рішення щодо саморозпуску або реорганізації громадського об’єднання, а також щодо використання його коштів та іншого майна, що залишилися після саморозпуску, – для громадського об’єднання, яке має намір здійснювати діяльність зі статусом юридичної особи.

громадське об'єднання це

Інформація про зареєстровану в установленому порядку символіку громадського об’єднання є відкритою для ознайомлення. Кожна особа має право добровільно у будь-який час у порядку, встановленому статутом, припинити членство (участь) у громадському об’єднанні. Громадська організація є одним з видів громадського об’єднання, засновниками якої можуть бути виключно фізичні особи.

Організація може здійснювати щодо майна і коштів, які перебувають у її власності будь-які правочини, що не суперечать статуту і законодавству України. Керівник має право призначати тимчасового заступника і видавати іншим особам довіреності на вчинення юридичних дій від імені громадського об’єднання. ruzhin.org.ua Приймати рішення щодо інших поточних питань діяльності громадського об’єднання та здійснювати інші адміністративні функції, спрямовані на реалізацію статутних завдань громадського об’єднання. Чергові Загальні збори/Конференція скликаються Радою/Правлінням один раз протягом календарного року.

Що Таке “громадське Об’єднання”?

Доходи від основної діяльності громадської організації відповідно до Статуту та законодавства. Засідання Ради/Правління скликаються керівником громадського об’єднання не рідше одного разу на три місяці, або протягом п’ятьох робочих днів після одержання письмової заяви члена Ради/Правління про необхідність скликання засідання Ради/Правління. Рада Організації має право делегувати право прийняття в члени Організації відокремленим підрозділам Організації або іншим статутним органам.

Навігаційне Меню

Конференція має право визначити інші випадки конфлікту інтересів щодо використання активів Організації. Керівні органи громадського об’єднання мають забезпечити для членів громадського об’єднання вільний доступ до інформації про їх діяльність, у тому числі про прийняті рішення та про здійсненні статутні завдання. Керівникздійснює керівництво поточною діяльністю громадського об’єднання відповідно до законодавства, Статуту, рішень керівних органів управління. Важливо, що згідно зі статтею 7 Закону повноваження засновника громадського об’єднання закінчуються після прийняття рішення про реєстрацію або прийняття повідомлення про утворення громадського об’єднання в установленому цим Законом порядку. Вимоги щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу затверджені наказом Міністерства юстиції України від 05 березня 2012 року № 368/5. Зміна найменування громадського об’єднання здійснюється на засіданні вищого органу управління такого об’єднання з додержанням вимог цього Закону та статуту об’єднання (за наявності).

Чим Відрізняється Громадське Об’єднання Із Статусом Юридичної Особи І Без Такого Статусу?

Один примірник статуту з позначкою про реєстрацію. Протокол установчих зборів, підписаний секретарем і головуючим на зборах. Публікацію підготовлено в рамках проекту «Підтримка та захист громадянського суспільства в Україні», що втілюється за фінансової підтримки Європейського Союзу. Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з посиланням на джерело. Відокремлені підрозділи керуються у своїй діяльності Статутом Організації. 4) вжити інших заходів до реалізації цього Закону.